Nöjen

Kungsgatan är full av nöjen. Här kan du njuta av underbar mat och mycket shopping. Affärerna längs gatan är många och du kan definitivt hitta mycket där. Restaurangerna är också många så du har mycket att välja på. Maten är sannerligen god och du lär inte bli besviken.

Från Kungsgatan har du dessutom nära till flera andra platser i Stockholm. Dock så rekommenderas det att du tar tillfället i akt och njuter av just Kungsgatan. Det är nämligen en mycket vacker gata som bör uppmärksammas av dess gamla och enastående byggnader.

På Kungsgatan kan du inte enbart hitta affärer och skönhet från byggnader utan du kan också hitta barer där du kan sitta och njuta av en god öl eller vad du än önskas dricka. Kungsgatan bjuder på flera platser där du och dina vänner kan umgås tillsammans.

Saga

På Kungsgatan ka du också hitta flera biografer. En av biograferna du kan hitta är biografen ”Saga”. Saga öppnades redan 1937 och år 1991 så byggdes där till tre salonger. Saga är en vacker plats och har faktisk lyckats nomineras till årets lysande skylt år 2013. En tävling som arrangeras av Stockholms stadsmuseum. bio på Kungsgatan

Många kommer till Saga för att se filmer just för att lokalerna är så vackra. Det märks verkligen att biografen Saga har funnits under väldigt många år och det är det som gör hela stället så otroligt magiskt. Miljön är viktig, framförallt på en biosalong och på Saga finns där ingenting att klaga på.

Vill du upptäcka Stockholm, äta god mat och kanske se på bio så är Kungsgatan den perfekta gatan för dig. Här finns shopping och allt annat du kan önska dig. Kungsgatan har helt enkelt någonting att erbjuda alla. Om du så än gillar filmer, kläder, mat eller att sitta med en öl i handen och med trevligt sällskap bredvid dig. Kungsgatan har allt och lite till.