Hotell

Kungsgatan är en av de vackraste gatorna i hela Stockholm med gamla hus på var sida vägen. Här kan du njuta ibland de vackra byggnaderna och stadens härliga flyt.

Scandic Kungsgatan

På Kungsgatan ligger där några hotell. Bland annat så kan du hitta ett Scandic hotell på just denna gata. Scandic är ett hotell med en miljövänlig profil. Ett mysigt hotell som passar de allra flesta. Här får du gratis frukostbuffé, WiFi och har tillgång till kemtvätt och andra tvätt-tjänster.hotell på Kungsgatan i Stockholm

Rummen har en härlig luftkonditionering och klimatreglering. Dessutom så finns där på varje rum en platt-tv med kabelkanaler.

På Scandic har du som gäst tillgång till mycket och kommer garanterat att känna dig väl omhändertagen. Receptionen på hotellet är öppen dygnet runt så skulle där mot förmodan hända någonting eller om det skulle vara så att du har frågor så kan du alltid prata med personalen. Du har också möjlighet att ta med dig ditt husdjur till hotellet. Dock måste du föranmäla detta så att personalen är medvetna om detta. Skulle du hellre vilja leta efter ett spa hotell rekommenderar vi att du klickar här.

HTL

Ett annat hotell som också ligger beläget på Kungsgatan i Stockholm är HTL. HTL är ett vackert designhotell som erbjuder rum till bra priser så att du som gäst kan lägga pengarna på nöje istället. På hotellet kan du njuta av god mat och härliga drinkar. HTL är ett perfekt hotell för dig som vill ha en lyxig känsla under din hotell vistelse. HTL är också en utmärkt platts för arbete och möten. I den lugna och härliga miljön tar du dig enkelt för att göra det som måste göras och kan enkelt få tankarna på arbete utan att behöva störas av någonting.

HTL har även en lounge och på sommaren så går loungen ut på innergården så att du kan njuta av de varma sommarkvällarna istället för att vara inomhus.